Polaris a amplasat benele pentru colectarea deșeurilor voluminoase în cartierele Km. 4 – 5 și Km. 5

Compania Polaris M Holding a anunțat că în săptămâna 𝟏𝟓.𝟎𝟓 – 𝟏𝟗.𝟎𝟓.𝟐𝟎𝟐𝟑, 𝐛𝐞𝐧𝐞𝐥𝐞 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐜𝐨𝐥𝐞𝐜𝐭𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐝𝐞𝐬̗𝐞𝐮𝐫𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐯𝐨𝐥𝐮𝐦𝐢𝐧𝐨𝐚𝐬𝐞 𝐯𝐨𝐫 𝐟𝐢 𝐚𝐦𝐩𝐥𝐚𝐬𝐚𝐭𝐞 în cartierele 𝐊𝐦 𝟒 – 𝟓 𝐬̗𝐢 𝐊𝐦 𝟓, lângă platformele:
– 85 / 84 – str. Progresului
– 048 – / 52 – str. Th. Sperantia, bloc 40.

Compania Polaris M Holding vă reamintește că benele pentru colectarea deșeurilor voluminoase sunt amplasate lângă platformele pentru colectarea deșeurilor menajere. În aceste bene puteți depune prin aport voluntar, deșeuri voluminoase de care nu mai aveți nevoie: mobilier, canapele, saltele, uși, obiect de uz sanitar, mochete, calorifere etc.

De asemenea, aveți posibilitatea să predați gratuit deșeurile voluminoase la centrul de colectare:
♻️ bd Aurel Vlaicu, nr. 290 A, de luni până duminică, între orele 08:00 – 17:00, telefon: 0723 372 163


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Magazin Metro amendat de Protecția Consumatorilor

lun mai 15 , 2023
Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor (CJPC) Constanța a desfășurat o acțiune de verificare la magazinul din Constanța care aparține companiei Metro Cash & Carry Romania SRL. În urma controlului, au fost aplicate, pentru neregulile constatate, următoarele sancțiuni: Deficiențele întâlnite au fost: Metro Cash & Carry Romania SRL a avut în […]

V-ar putea interesa și: