Polaris a amplasat containerele pentru deșeuri voluminoase pe strada IL Caragiale din Constanța

Săptămâna aceasta, până pe 12 martie 2023, benele Polaris M Holding sunt amplasate lângă platformele pentru colectarea deșeurilor menajere de pe strada I.L. Caragiale, bloc H9, strada Bravilor și strada I.L. Caragiale lângă Cimitirul Central.

În aceste containere se pot depune deșeurile voluminoase de care constănțenii nu mai au nevoie – mobilier, canapele, saltele, uși, obiecte de uz sanitar, mochete, calorifere etc.

De asemenea, cetățenii pot duce permanent deșeurile voluminoase la centrul de colectare situat pe bulevardul Aurel Vlaicu, nr.290 A.   

Depozitarea sau abandonarea pe domeniul public al municipiului Constanța a deșeurilor constituie contravenție și se sancționează conform normelor legale în vigoare. 


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Se oprește apa în mai multe zone din Constanța pe 9 martie

lun mart. 6 , 2023
În vederea executării lucrărilor de modernizare și sectorizare la nivelul rețelei distribuție apă potabilă din mun. Constanța, RAJA SA va întrerupe furnizarea apei potabile joi – 09 martie 2023, în intervalul orar 08.00 – 19.00. Vor fi afectați de lipsa apei consumatorii din următoarele zone: “Având în vedere că aceste operațiuni […]

V-ar putea interesa și: