Polaris a împrăștiat material antiderapant pe șoselele din Constanța

Având în vedere că la Constanța a nins în timpul nopții, utilajele de deszăpezire ale Polaris M Holding au împrăștiat material antiderapant pentru ca arterele rutiere să fie curate și să se poată circula în condiții de siguranță.

Angajații societății de salubrizare continuă să degajeze zăpada din stațiile de autobuz, trecerile de pietoni, trotuarele, pasajele și scările de acces către acestea.

În acest moment se circulă în condiții bune pe toate arterele din municipiu.

Primăria Constanța face apel către toți constănțenii care ies în trafic să aibă autoturismele echipate corespunzător, cu anvelope de iarnă.

Aceasta amintește agenților economici și asociațiilor de proprietari că, în conformitate cu HCL 77/2021 privind îmbunătățirea activităților de gospodărire, protecția mediului, întreținere și înfrumusețare a municipiului Constanța, au obligația de a elibera zăpada de la intrarea în magazine și de pe trotuarele din dreptul imobilelor și să o depoziteze în așa fel încât circulația rutieră și cea pietonală să nu fie afectate.


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Un preot a fost găsit carbonizat într-o locuință

mar ian. 25 , 2022
Pompierii din Constanța au anunțat că, la ora 23:46, au fost solicitați prin apel unic de urgență 112 pentru a interveni la un incendiu izbucnit la o casa pe strada Crizantemei din satul Petroșani, comuna Deleni. Din primele momente s-au deplasat spre locul solicitării o autospecială de stingere din punctul […]

V-ar putea interesa și: