Polaris a început anul cu o acțiune în forță de ecologizare a parcului Tăbăcărie

Noul an a început cu acțiuni complexe de igienizare în Constanța.

Echipele firmei de salubrizare Polaris M Holding s-au concentrat astăzi pe Parcul Tăbăcărie.

„Parcul atât de îndrăgit de constănțeni este, din păcate, și locul transformat din ce în ce mai des de trecători în coș de gunoi.”, spune Primăria Constanța.

S-au strâns saci întregi de gunoaie, s-a greblat spațiul verde și s-au adunat resturile vegetale. Zeci de oameni acționează pentru a reda frumusețea acestui spațiu emblematic al Constanței, iar acțiunea de astăzi va continua și în zilele următoare.

„Pentru ca munca echipelor de curățenie să nu fie în zadar, vă rugăm să aruncați resturile în locurile special amenajate și să nu mai faceți acest lucru pe străzi, în parcuri sau în apa lacului. Pentru a trăi într-un oraș curat, este nevoie de contribuția fiecăruia dintre noi. Trebuie să ne unim forțele și să obținem rezultate pozitive.”, au precizat reprezentanții primăriei.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Gâlceavă pe autostrăzi. 46 sau 76? Acuzațiile actualului ministru

Mon Jan 3 , 2022
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, PSD, a lansat un atac la adresa fostului ministru, Cătălin Drulă, USR. „Domnul Drulă știe, doar se face că nu știe și aude selectiv. Acesta este probabil motivul pentru care a semnat un contract pentru completarea SF Ploiești- Brașov în care: pe o pagină scrie negru […]
sorin grindeanu

V-ar putea interesa și: