Polaris a acționat toată noaptea în municipiul Constanța

Echipaj Polaris la ora 06.00

În cursul nopții, toate utilajele Polaris M Holding au continuat să acționeze pentru îndepărtarea stratului de zăpadă de pe străzile din municipiul Constanța.

Având în vedere avertizarea meteorologică de precipitații sub formă de ninsoare, vânt puternic și temperaturi scăzute, în această dimineață, începând cu ora 03:00, a fost reluată acțiunea de împrăștiere de material antiderapant preponderent pe rutele mijloacelor de transport în comun și Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean de Urgență „Sf Andrei“ Constanța.

Cele 24 utilaje tip lamă, 4 utilaje tip lamă cu sărărițe, 9 sărărițe și 13 buldoexcavatoare au reluat acțiunile de deszăpezire pe arterele principale și instituții publice, pornind din următoarele intersecții: Poarta 1, bd. Ferdinand – bd. Tomis, bd. Mamaia – Pescărie, bd. Lăpușneanu – bd. Aurel Vlaicu, str. Suceava – Boema, bd. I.C. Brătianu, șos. Mangaliei – bd. 1 Mai, bd. I.C. Brătianu-Cora, bd. Aurel Vlaicu – Pod Cumpenei.

În acest moment, se circulă în condiții de iarnă grea pe străzile principale și secundare din municipiu.

Zen Residence
energia residence3 thoughts on “Polaris a acționat toată noaptea în municipiul Constanța

  1. Cand si la noi se va face treaba Cum trebuie? Mormane si pe o parte si pe alta ! Strada este a tuturor soferi/pietoni! Acum asteptam soarele sa o topeasca ca nici dracu nu o va incarca sa o duca la iesire din oras !!

  2. Anul acesta pot spune că s-au descurcat binisor.Străzile au fost desfundate si se poate circula .Este drept că circulația este greoaie dar ,sunt conditii de iarnă.Oricum, este mai bine ca anul trecut.Masinile au trecut de azi dimineață de cel putin 3 ori ,având in vedere că anul trecut nu treceau nici măcar o dată.De această dată ,cei de la dezapezire,merită felicitări.Trotuarele ,din cate stiu ,sunt problema fiecarei locuinte sau firme,in parte.Adică noi proprietarii ,trebuie sa curatam zăpada de pe trotuare.Ar mai fi o problemă ridicarea gunoiului.Ieri locurile special amenajate ptr colectarea deșeurilor,erau pline ochi.Dar realitatea este clară.Mașinile de la polaris sunt ocupate până peste cap cu dezapezirea si este normal ,că nu mai au cum sa se ocupe si de colectarea deșeurilor.Vom vedea.

  3. Nu este adevarat, dimineata era zapada pe bd Mamaia, s-a curatat de trafic, rotile masinilor care au plecat spre munca. Azi s-a plimbat un excavator pe bd Mamaia.
    A venit dinspre Delfinariu fara sa curete nicaieri si a intors la restaurant Temple directia Delfinariu cu viteza fara sa curete. O singura masina cu lama a trecut pe la ora 14 .

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

FOTO/VIDEO. Ciclon în Constanța. Cum arată drumurile

Wed Feb 28 , 2018
Județul Constanța este lovit, astăzi, de un ciclon. Constanța 100% vă arată în ce stadiu sunt o parte din șoselele din județul Constanța. DRUMURI ÎNCHISE: A2, între Bucuresti și Constanța; A4, între Ovidiu și Agigea; DN 2, între Lilieci și Ciocârlia; DN 2A, între Hâșova și Ovidiu; DN 2C, între Tovărășia […]