Polaris angajează încărcători în Costinești

Compania Polaris M Holding anagajează încărcători în localitatea Costinești.

Relații puteți obține la numărul de telefon 0722526682, de luni până vineri, în intervalul orar 08.00 – 16.00.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Cardurile RESPECT ajung la domiciliul beneficiarilor. Cei care au datorii nu primesc

joi mart. 10 , 2022
Primăria Municipiului Constanța anunță că a început distribuția cardurilor RESPECT, prin intermediul Poștei Române la domiciliul beneficiarilor. Deocamdată, cardurile nu pot fi folosite. Alimentarea lor se va face în momentul în care peste 95% dintre carduri vor fi distribuite, cel mai probabil, la sfârșitul acestei luni. Suportul electronic (card) va […]
programul „RESPECT”

V-ar putea interesa și: