Polaris angajează șoferi pentru autogunoiere în Constanța

Polaris M Holding angajează șoferi pentru autogunoiere în Constanța.

Se oferă salariu de 5.000 de lei brut plus bonusuri, asigurare privată de sănătate, tichete de masă.

Detalii în imaginea de mai jos.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Acțiunea „Blocada”: au fost legitimate peste 400 de persoane și au fost verificate aproximativ 230 de vehicule

sâm feb. 3 , 2024
În perioada 1 – 2 februarie, peste 100 de polițiști au desfășurat activități în cadrul acțiunii „Blocada”, în județul Constanța. Polițiștii au acționat în sistem integrat, împreună cu jandarmii, pentru menținerea ordinii și liniștii publice, creșterea gradului de siguranță rutieră și prevenirea consumului și traficului de droguri sau alte substanțe […]

V-ar putea interesa și: