Polaris continuă acțiunile de deszăpezire din Constanța

Compania Polaris M Holding continuă acțiunile de deszăpezire pe trotuarele din oraș.

Astăzi, 19 decembrie 2018, utilajele de mici dimensiuni au împrăștiat material antiderapant pe spațiile destinate pietonilor și în stațiile de transport în comun.

Acțiunea este însă îngreunată de mașinile parcate pe trotuare, motiv pentru care Primăria Constanța face un apel la conducătorii auto sa își parcheze autoturismele astfel încât să nu îngreuneze accesul utilajelor de deszăpezire.

De asemenea, Primăria Constanța a anunțat că astăzi circulația se desfășoară în condiții normale pe străzi și bulevarde.

Conform prognozei, în perioada următoare, vremea va fi rece, în general închisă. Temperaturile maxime se vor încadra între -1 și 0 grade Celsius, iar cele minime între –7 şi –2 grade Celsius. Cerul va fi mai mult noros . Vântul va sufla moderat cu intensificări temporare (rafale de peste 65 km/h).

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Delfinariul se extinde

Wed Dec 19 , 2018
Consilierii județeni au aprobat, în ultima ședință ordinară a lui 2018, proiectul de hotărâre intitulat “Extindere Delfinariu, municipiu Constanța” în vederea finanțării acestuia prin Hotărârea Guvernului nr. 558/2017 privind aprobarea Programului pentru dezvoltarea investițiilor în turism – Masterplanul investițiilor în turism – și a creșterilor de eligibilitate a proiectelor de investiții […]
delfinariu cmsn