Polaris deszăpezește în Constanța cu 17 sărărițe, 22 de autospeciale cu lamă și 150 de operatori

Polaris deszăpezește în Constanța cu 17 sărărițe, 22 de autospeciale cu lamă și 150 de operatori

Polaris M Holding actioneaza inca de aseara, de la ora 01:00, cu utilaje si forta umana pentru inlaturarea zapezii si combaterea poleiului de pe strazile municipiului Constanta.

17 sararite, 22 autospeciale cu lama si 150 de operatori sunt angrenati in procesul de deszapezire.

Astazi, in jurul orei 11.00, autospecialele cu lama interveneau pe strazile unde s-a format un strat de zapada, iar cele 17 utilaje echipate cu instalatie de imprastiere material antiderapant actionau pe strazi, poduri, bulevarde pentru a preveni formarea ghetei.

150 de operatori de salubrizare degajeaza manual zapada si imprastie material antiderapant in urmatoarele zone: scari de acces in unitatile sanitare, treceri de pietoni, statii de autobuz, pasaje, institutii publice, trotuare.

De asemenea, sunt pregatite sa intervina, pe alei si trotuare, freze de mici dimensiuni si ATV uri cu sararita, daca situatia o va impune.

In prezent se circula in conditii normale de iarna, fara ca traficul rutier si pietonal sa fie afectat, iar activitatea de deszapezire si de combatere a poleiului continua in functie de avertizarile meteorologice.

Dacă v-a plăcut acest articol, puteți urmări Constanța 100% pe Facebook printr-un Like mai jos:
Constanta-financiara-sigla-jpg
sprijina-jurnalismul-independent

Leave a Reply

Your email address will not be published.