Polaris începe distribuirea pubelelor galbene în Năvodari

Polaris M Holding începe, săptămâna viitoare, distribuirea pubelelor galbene pentru gospodăriile din Năvodari.

Pubelele galbene sunt destinate exclusiv pentru depozitarea deșeurilor reciclabile din plastic, hârtie/carton și metal.
Acestea vor fi ridicate săptămânal de societatea de salubrizare, în aceeași zi în care se colectează și deșeurile menajere. Ridicarea și transportul deșeurilor reciclabile se va realiza cu o autospecială dedicată doar pentru acest lucru.

Recipientele vor fi livrate conform unui grafic pe zile și străzi, care va fi comunicat în timp util.

Societatea de salubrizare nu va ridica pubelele galbene dacă în ele sunt depozitate deșeuri menajere, deșeuri vegetale, deșeuri materiale de construcții sau orice al tip de deșeuri în afară de plastic, hârtie/carton și metal.

În paralel, Primăria Năvodari și firma de salubrizare vor înlocui toate containerele de pe platformele din gunoi arondate asociațiilor de proprietari și va amenaja spații și pubele speciale pentru colectarea deșeurilor reciclabile.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Un constănțean de 52 de ani a murit azi din cauza coronavirusului

Mon Aug 16 , 2021
Cel mai recent decedin cauza coronavirusului a fost consemnat azi. Este vorba despre un bărbat de 52 de ani, din Constanța, cu comorbidități (infecție cu Clostridium difficile, pancreatită cronică). Acesta a murit în Spitalul Municipal Medgidia. Până în prezent, 1.266 de persoane au decedat din rândul celor pozitivate. În acest […]
coronavirus (3)