Polaris M Holding a achiziționat încă un atomizor de mare capacitate

Polaris M Holding a achizitionat inca un atomizor de mare capacitate pentru a combate raspandirea noului Coronavirus. Acest tip de echipament este format dintr-un rezervor cu pompa de inalta presiune, generator si tun.

Incepand cu ora 21:00, la comanda Primariei Constanta, Polaris M Holding va dezinfecta strazile, bulevardele si trotuarele orasului cu un atomizor de mare capacitate, dotat cu rampa de dispersie, si doua cisterne incarcate cu detergent concentrat pentru uz profesional.

Detergentul folosit detine proprietati de spalare si degresare puternica a strazilor, insa fara sa aiba un impact negativ asupra mediului inconjurator. Detergentul este ecologic si are o biodegradabilitate de peste 90%.

Pe toata durata actiunii de dezinfectie, sunteți rugați sa STATI IN CASA!

https://www.facebook.com/PolarisMHolding/videos/238142697502965

Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Niculae Păun, noul viceprimar al Medgidiei. Primele declarații VIDEO

mie apr. 29 , 2020
Niculae Păun este noul viceprimar al municipiului Medgidia. Acesta îi ia locul Luminiței Vlădescu, PSD. Rocada a fost votată astăzi într-o ședință extraordinară a Consiliului Local Medgidia, care s-a desfășurat în incinta Casei de Cultură Ioan N. Roman. Au participat 15 consilieri locali din cei 19. Un număr de 14 […]
Niculae Păun

V-ar putea interesa și: