Polaris M Holding a achiziționat încă un atomizor de mare capacitate

Polaris M Holding a achizitionat inca un atomizor de mare capacitate pentru a combate raspandirea noului Coronavirus. Acest tip de echipament este format dintr-un rezervor cu pompa de inalta presiune, generator si tun.

Incepand cu ora 21:00, la comanda Primariei Constanta, Polaris M Holding va dezinfecta strazile, bulevardele si trotuarele orasului cu un atomizor de mare capacitate, dotat cu rampa de dispersie, si doua cisterne incarcate cu detergent concentrat pentru uz profesional.

Detergentul folosit detine proprietati de spalare si degresare puternica a strazilor, insa fara sa aiba un impact negativ asupra mediului inconjurator. Detergentul este ecologic si are o biodegradabilitate de peste 90%.

Pe toata durata actiunii de dezinfectie, sunteți rugați sa STATI IN CASA!

https://www.facebook.com/PolarisMHolding/videos/238142697502965
Zen Residence
energia residenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Niculae Păun, noul viceprimar al Medgidiei. Primele declarații VIDEO

Wed Apr 29 , 2020
Niculae Păun este noul viceprimar al municipiului Medgidia. Acesta îi ia locul Luminiței Vlădescu, PSD. Rocada a fost votată astăzi într-o ședință extraordinară a Consiliului Local Medgidia, care s-a desfășurat în incinta Casei de Cultură Ioan N. Roman. Au participat 15 consilieri locali din cei 19. Un număr de 14 […]
Niculae Păun