Polaris M Holding a amplasat containerul pentru deșeuri voluminoase în Faleză Nord

Săptămâna aceasta, 01 – 07 aprilie 2024, containerul pentru depozitarea deșeurilor voluminoase este amplasat de Polaris M Holding pe strada Pescarilor, bl FZ 26, platforma 391.

𝘾𝙚 𝙙𝙚𝙥𝙤𝙯𝙞𝙩𝙖̆𝙢 𝙞̂𝙣 𝙖𝙘𝙚𝙨𝙩𝙚 𝙗𝙚𝙣𝙚:
✅ mobilier vechi, deteriorat, canapele, rafturi, dulapuri, saltele, saltele, usi, obiect de uz sanitar, mochete, calorifere etc.

𝘾𝙚 𝙣𝙪 𝙙𝙚𝙥𝙤𝙯𝙞𝙩𝙖̆𝙢 𝙞̂𝙣 𝙖𝙘𝙚𝙨𝙩𝙚 𝙗𝙚𝙣𝙚::
❌ deșeuri rezultate din construcții, demolări;
❌ deșeuri de echipamente electrice și electronice;
❌deșeuri reciclabile (hârtie, arton, plastic, metal, sticlă)

Pe lângă locațiile anunțate săptămânal pe pagina Polaris M Holding de Facebook si pe site, puteți duce deșeurile voluminoase la centrul de colectare, al cărui sediu se află pe bulevardul Aurel Vlaicu, nr. 290 A, telefon: 0723 372 163.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Ion Dumitru, PNL, viceprimar cu atribuții de primar în Adamclisi: „Peste zece ani nu veți mai recunoaște localitatea”

mar apr. 2 , 2024
În localitatea Adamclisi se investește mult în prezent. Atât de mult încât Ion Dumitru, PNL, viceprimarul cu atribuții de primar, spune cu convingere: „Peste zece ani nu o să mai recunoașteți Adamclisi”. În cei circa trei ani de când conduce comuna, primarul și echipa sa au atras deja fonduri europene […]

V-ar putea interesa și: