Polaris M Holding acționează în municipiul Constanța cu 40 de utilaje și 135 de angajați

În urma atenționării meteorologice, pentru a preveni eventualele situații neplăcute, pe raza municipiului Constanța 13 sărărițe ale Polaris M Holding au început, la ora 04:30, să împrăștie material antiderapant pornind din zona de sud a orașului. De la ora 06:00, 27 de utilaje cu lamă au început acțiunea de degajare a zăpezii de pe carosabil cu plecare din următoarele puncte: Poarta 1, bd. Ferdinand – bd. Tomis, bd. Mamaia – Pescărie, bd. Lăpușneanu – bd. Aurel Vlaicu, str. Suceava – Boema, bd. I.C. Brătianu, șos. Mangaliei – bd. 1 Mai, bd. I.C. Brătianu-Cora, bd. Aurel Vlaicu – Pod Cumpenei. Utilajele vor continua să intervină cât timp va ninge.

polaris

Începând cu ora 08:00, 135 de angajați ai Polaris M Holding, repartizați în șase zone ale orașului, acționează pentru curățarea zăpezii și a gheții de pe trecerile de pietoni, pasaje pietonale, trotuare și din stațiile de autobuz.

Reamintim faptul că persoanele fizice și juridice au obligația conform HCL 184/2013 să asigure îndepărtarea țurțurilor, a zăpezii și a gheții din zona imobilelor și depozitarea acestora în afara părții carosabile și în alte locuri în care circulația pietonală să nu fie afectată.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

FOTO+VIDEO. La fosta Energia se lucrează în plin cod galben de vânt. Vecini nemulțumiți

Thu Jan 18 , 2018
O cititoare a ziarului Constanța 100% ne-a atras atenția că cei dețin terenul fostei fabrici Energia, din zona Baba Novac, lucrează de zor, pe vânt și viscol, cu utilaje, pentru curățirea terenului. „Nu îi interesează pomii de pe margine, pe strada Constantin Bobescu, din care cad crengi mari chiar pe […]
energia