Polaris M Holding, acțiune de ecologizare pe spațiile publice din Năvodari

Polaris M Holding a demarat o acțiune de ecologizare împreună cu Primăria Năvodari.

Astăzi, 20 februarie, activitățile s-au concentrat pe spațiile publice din fața imobilelor și locuințelor din mai multe zone din oraș, unde echipele de salubrizare au strâns manual gunoaiele.

Printre cele mai insalubre locuri s-au numărat chiar spațiile din fața curților și gospodăriilor sau grădinile de la intrarea în anumite blocuri. Lucrătorii de la Polaris au strâns hârtiile, PET-urile și sutele de ambalaje aruncate pe domeniul public.

„Reamintim cetățenilor că este de datoria fiecăruia să-și facă curat în fața proprietății, să nu depoziteze deșeuri pe domeniul public, iar în situații de ninsori să-și deszăpezească trotuarul din dreptul casei. Cu toții ne dorim un oraș curat și frumos, dar pentru asta este nevoie de bun simț și responsabilitatea fiecăruia dintre noi”, au declarat reprezentanții Primăriei Năvodari.Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

CJC și Primăria Constanța, prezente la Târgul de Turism al României. Horia Țuțuianu: „Avem oferte atractive pentru toate categoriile de vizitatori”

joi feb. 20 , 2020
Consiliul Județean Constanța este prezent la Târgul de Turism al României, ediția de primăvară, care se desfășoară la Romexpo în București, în perioada 20 – 23 februarie 2020, alături de Primăria Municipiului Constanța. În standul de anul acesta sunt prezente atât autorități locale, instituții culturale cât și tour operatori specializați […]
targul de turism al romaniei

V-ar putea interesa și: