Polaris M Holding colectează deșeuri reciclabile de la agenții economici din Năvodari

Polaris M Holding oferă în orașul Năvodari, începând cu 1 noiembrie, un nou serviciu de colectare deșeuri reciclabile de la agenții economici.

Acest serviciu se adresează exclusiv persoanelor juridice.

Încheie un protocol de colaborare cu Polaris și ai posibilitatea de a te debarasa gratuit de deșeurile reciclabile într-un mod responsabil. În plus, îți este pusă la dispoziție o benă, pentru colectarea deșeurilor, dacă generezi peste 50 kg deșeuri /zi.

Programează o colectare gratuită la:

0723 372 163 / 0771 643 466 / reciclare@polaris.ro


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Primarul Chițac felicită Asociația Constanța Altfel pentru că a blocat construirea unui bloc de 18 etaje. Decizia nu este definitivă

vin nov. 4 , 2022
Primarul Vergil Chițac a anunțat, pe pagina sa de Facebook, că este mândru de Asociația Constanța Altfel și de foștii săi colegi „care duc mai departe lupta cu aberațiile urbanistice care au mutilat municipiul în ultimii 20 de ani.” „Ultima lor victorie anulează, cel puțin în primă instanță, construirea în […]

V-ar putea interesa și: