Polaris M Holding – Constanța colectează deșeuri de ambalaje și deșeuri industriale reciclabile de la societăți comerciale și instituții publice

Persoanele juridice au acum posibilitatea de a încheia, cu titlu GRATUIT, un protocol de colaborare cu Polaris M Holding, în vederea gestionării, colectării, reciclării și valorificării deșeurilor din ambalaje și a celor industriale reciclabile.

Fiecare societate comercială sau instituție publică primește gratuit de la Polaris saci de plastic pentru precolectarea deșeurilor reciclabile, de capacitati diferite, în funcție de cantitate generată. La ridicarea sacilor de plastic, persoanele juridice vor primi alți saci de plastic.

♻️ 𝗨𝗻𝗱𝗲 î𝗻𝗰𝗵𝗲𝗶 𝗽𝗿𝗼𝘁𝗼𝗰𝗼𝗹𝘂𝗹?
La departament Comercial – str. Ștefan cel Mare, nr. 128 – zona ICIL (lângă BRD, vizavi de Kaufland), telefon: 0241 545 596.
Dacă societatea deține mai multe puncte de lucru, protocolul se va încheia cu fiecare punct de lucru.

♻️ 𝗖𝗲 𝘀𝗲 î𝗻𝘁â𝗺𝗽𝗹ă 𝗰𝘂 𝗱𝗲ș𝗲𝘂𝗿𝗶𝗹𝗲 𝗱𝘂𝗽ă 𝗰𝗼𝗹𝗲𝗰𝘁𝗮𝗿𝗲?
După colectare, deșeurile sunt transportate la stația de sortare, unde sunt supuse procesului de resortare, balotare, granulare, valorificare și producție.

♻️ 𝗖𝗲 𝗱𝗲ș𝗲𝘂𝗿𝗶 𝘀𝗲 𝗰𝗼𝗹𝗲𝗰𝘁𝗲𝗮𝘇ă?
Material reciclabil din: hârtie, carton, diverse materiale plastice, aluminiu, ambalaje metalice, ambalaje de lemn, ambalaje de sticlă etc. Vezi mai puţin


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Cât costă să zburăm din Constanța în Roma

vin mai 14 , 2021
Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța a anunțat că, începând cu data de 2 iulie 2021, o nouă rută va fi operată de compania Wizz Air: Roma – Constanța – Roma. Zborurile pe această rută se vor desfășura cu 2 frecvențe pe săptămână, în zilele de luni și vineri, conform programului […]
roma

V-ar putea interesa și: