VIDEO Polaris folosește utilaje pentru a preveni formarea poleiului pe trotuare

Un angajat Polaris folosește noul utilaj pentru a împrăștia material antiderapant pe un trotuar din Constanța

Polaris M Holding a achiziționat utilaje speciale cu care intervine pentru a preveni formarea poleiului și a gheții pe trotuarele din municipiul Constanța.

„În premieră pentru orașul nostru sunt folosite utilaje de mici dimensiuni care acționează pe trotuarele de pe străzile principale, dar și în stațiile de autobuz, împrăștiind sare și clorură de calciu pentru ca spațiile destinate pietonilor să nu înghețe la noapte, având în vedere că în urma ninsorilor din cursul zilei, zăpada s-a topit, iar odată cu lăsarea întunericului, temperaturile pot să scadă până la -7 grade Celsius”, au precizat reprezentanții Primăriei Constanța.

Reprezentanții Polaris M Holding au precizat că este vorba despre două tipuri de utilaje: cel pe care-l vedeți în imaginile de mai sus, dar și un Maverick, pe care îl puteți urmări la lucru în prima parte a clipului de mai jos.

Tot în cursul zilei de astăzi, 9 sărărițe ale companiei de salubritate au împrăștiat material antiderapant pe străzile principale și secundare din municipiul Constanța, pornind din următoarele intersecții: Poarta 1, bd. Ferdinand – bd. Tomis, bd. Mamaia – Pescărie, bd. Lăpușneanu – bd. Aurel Vlaicu, str. Suceava – Boema, bd. I.C. Brătianu, șos. Mangaliei – bd. 1 Mai,bd. I.C. Brătianu-Cora, bd. Aurel Vlaicu – Pod Cumpenei. Zonele vizate în principal sunt intersecțiile, străzile care se află în pantă, bulevardele, străzile principale și instituțiile publice (spitale, secții de poliție și alte instituții).

Conform prognozei, vremea se va menţine închisă și va continua să se răcească. Cerul va fi mai mult noros, vor fi precipitații sub formă de ninsoare și condiții de formare a ghețușului. Vântul va sufla moderat cu intensificări temporare la rafală de până la 50 – 60km/h. Temperatura maximă va fi de 1…2 grade, iar cea minimă de-7…-2 grade.

Zen Residence
energia residenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Copil accidentat în zona 2 Cocoși

Tue Dec 18 , 2018
La data de 18 decembrie a.c., ora 19.45, un bărbat, in varsta de 44 de ani, a condus un autoturism, pe bulevardul I.C. Bratianu din Constanța, pe banda a doua, dinspre Valu lui Traian către strada Dezrobirii. Când a ajuns la marcajul pietonal din zona intersectiei cu strada Anton Pann […]