Polaris M Holding CONSTANȚA va începe colectarea deșeurilor pe timpul nopții

Polaris M Holding CONSTANȚA a anunțat că va începe colectarea deșeurilor pe timpul nopții.

Începând cu 10 octombrie 2022, deșeurile reziduale și reciclabile se vor colecta în municipiul Constanța pe timpul nopții, în intervalul orar 22:00 – 06:00, conform HCL 404 / 31.08.2022. Operațiunile de stropire, măturare și spălare a căilor publice se vor desfășura în același interval orar, 22:00 – 06:00.

„Pentru desfășurarea activității de salubrizare în condiții optime, vă rugăm să nu blocați căile de acces către platformele pentru colectarea deșeurilor. Oprirea sau staționarea autovehiculelor în zona punctelor de colectare a deșeurilor, de natură să împiedice accesul mijloacelor de transport ale operatorului de salubrizare, se sancționează cu amenzi, conform HCL 77/2021. Pe lângă amendă, autovehiculele vor fi ridicate.”, au precizat reprezentanții companiei.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

AUR vrea să reintroducă uniformele în școlile gimnaziale și licee. „Era un motiv de mândrie”

Wed Oct 5 , 2022
AUR a depus la Senat un proiect de lege privind reintroducerea uniformelor şcolare în învăţământul preuniversitar. Iniţiativa îi are ca iniţiatori pe deputaţii George Simion şi Lilian Scripnic, anunţă formaţiunea. Iniţiatorii propunerii afirmă că „o uniformă elimină etalarea ultimei mode, a blugilor ultimul răcnet sau a bluzelor fancy cumpărate din […]