Polaris M Holding – Costinești: unde se distribuie pubele galbene și negre pe 29 decembrie

Polaris M Holding a anunțat străzile pe care se distribuie pubele galbene și negre în data de 29 decembrie:

🔹 𝐬𝐭𝐫𝐚𝐝𝐚 𝐓𝐢𝐧𝐞𝐫𝐞𝐭𝐮𝐥𝐮𝐢, 𝐬𝐭𝐫𝐚𝐝𝐚 𝐆𝐚̆𝐫𝐢𝐢, 𝐬𝐭𝐫𝐚𝐝𝐚 𝐌𝐚̆𝐫𝐢𝐢, 𝐬𝐭𝐫𝐚𝐝𝐚 𝐆𝐫𝐢𝐠𝐨𝐫𝐞 𝐁𝐞𝐫𝐢𝐧𝐝𝐞𝐢 𝐬̗𝐢 𝐬𝐭𝐫𝐚𝐝𝐚 𝐆𝐫𝐚𝐧𝐢𝐜𝐞𝐫𝐮𝐥𝐮𝐢.

„Vă rugăm sa urmăriți pagina noastră de Facebook, precum și pe cea a Primăriei Costinești, pentru a fi la curent cu programul de distribuire a pubelelor. În situația în care nu se vor distribui toate pubelele pe străzile planificate inițial, distribuirea va continua în ziua următoare. Dacă nu sunteți acasă în momentul livrării pubelelor, puteți veni să le preluați de la sediul nostru din 𝐬𝐭𝐫. 𝐓𝐢𝐧𝐞𝐫𝐞𝐭𝐮𝐥𝐮𝐢, 𝐧𝐫 𝟏𝟔, 𝐂𝐨𝐬𝐭𝐢𝐧𝐞𝐬̗𝐭𝐢. Vă rugăm să aveți în vedere că pubela se ridică în baza cărții de identitate și a actului de proprietate. Informații suplimentare la telefon 𝟎𝟕𝟐𝟖 𝟐𝟖𝟏 𝟔𝟖𝟗.”, a anunțat Polaris.

Împreună cu pubelele se va oferi și un pliant informativ (ghid pentru colectarea separată a deșeurilor) în care se regăsesc informații despre tipurile de deșeuri care se depozitează în fiecare pubelă. Tot în pliant este menționat și programul de colectare a deșeurilor reziduale și reciclabile pentru satele Costinești și Schitu.

▪️Pubelele vor fi scoase în fața porții și vor fi ridicate în zilele menționate pe pliant.

𝐂𝐨𝐥𝐞𝐜𝐭𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐬𝐞𝐩𝐚𝐫𝐚𝐭𝐚̆ 𝐢̂𝐧𝐜𝐞𝐩𝐞 𝐝𝐞 𝐚𝐜𝐚𝐬𝐚!

Nu amestecați deșeurile menajere cu cele reciclabile. În pubela galbenă se depozitează numai deșeuri reciclabile din plastic, hârtie/ carton și metal.

În pubela neagră se depozitează deșeuri reziduale care nu se pot recicla.

Presați / tăiați/ striviți deșeurile din ambalaje înainte de a le depune în pubela galbenă, în acest mod se folosește la maxim capacitatea pubelei.

Deșeurile se biodegradează foarte greu, unele dintre ele nu se degradează niciodată. Colectăm separat și astfel reducem cantitatea de deșeuri care ajunge la groapa de gunoi și implicit ne protejăm sănătatea și mediul înconjurător.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Guvernul va plăti agențiile de turism pentru fiecare turist străin pe care îl aduc în România și care stă mai mult de 4 nopți

mie dec. 28 , 2022
Ministerul Antreprenoriatului şi turismului a anunțat că, din 1 ianuarie 2023, dă startul înscrierilor în cadrul schemei de minimis pentru incoming, urmând astfel a deconta parţial, de la bugetul de stat, cheltuielile agenţiilor de turism care au organizat în 2022 sejururi în ţara noastră pentru cel puţin 200 de vizitatorii […]

V-ar putea interesa și: