Polaris M Holding crește frecvența acțiunilor de dezinfecție pe domeniul public

Polaris M Holding intervine zilnic în municipiul Constanța prin acțiuni de dezinfecție a străzilor, trotuarelor, aleilor, locurilor de joacă, parcurilor, platformelor pentru deșeuri și a mobilierului stradal.

Acțiunile se desfășoară și pe timpul nopții, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică

Angajatii Polaris au inceput igienizarea tuturor platformelor pentru deseuri. Conform graficului de lucru, au fost igienizate si dezinfectate, pe parcursul zilei de ieri, platformele si containerele pentru deseuri municipale, modulele pentru deseuri si containerele pentru deseuri reciclabile din urmatoarele zone: Tomis I, Tomis II, centru si Peninsula. Aleile de acces catre unitatile medicale sunt dezinfectate in fiecare zi, inclusiv sambata si duminica.

Se intervine la: Spitalul Clinic de Urgenta Constanta „Sf Andrei”, Spitalul Clinic pentru Boli Infectioase, Serviciul de Ambulanta Judeteana Constanta, Spitalul de Psihiatrie Constanta (cartier Palazu Mare), Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Constanta.

Totodata, ieri s-au efectuat actiuni de dezinfectie in parcul Tomis II si in pasajul Stefan cel Mare. Actiuni de dezinfectie s-au desfasurat si pe timpul noptii, pe strazile / bulevardele din urmatoarele zone: Tomis Plus, Boreal, Palazu Mare si Inel I. Detergentul utilizat pentru igienizarea spatiilor exterioare are proprietati de spalare si degresare puternica.

„Produsul este ecologic, biodegradabil si nu afecteaza mediul inconjurator, omul sau animalele. Totusi, rugam posesorii animalelor de companie sa evite ca acestea sa ingereze detergentul proaspăt dispersat.”, spun reprezentanții Polaris

https://www.facebook.com/PolarisMHolding/videos/1359873590870824
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Seri magice la malul mării cu Sunset Sea-mphony VIDEO

Thu Aug 6 , 2020
Până pe 9 august, cei 25 de instrumentiști vă așteaptă să vă încânte cu 75 de hituri de excepție, interpretate într-o manieră senzațională de orchestra simfonică Bigg Dimm a’Band. Evenimentul este finanțat de Primăria Municipiului Constanța și organizat de Asociația Culturală Georgiana Rusu, în parteneriat cu Academia de Muzică „Gheorghe […]
sunset sea-mphony 2020