Polaris M Holding distribuie astăzi pubele în satul Schitu

Polaris M Holding anunță că astăzi, 𝟐𝟖 𝐝𝐞𝐜𝐞𝐦𝐛𝐫𝐢𝐞 𝟐𝟎𝟐𝟐, pubelele negre și galbene se vor distribui în satul Schitu pe următoarele străzi: 𝐬𝐭𝐫𝐚𝐝𝐚 𝐏𝐮𝐭̗𝐮𝐫𝐢𝐥𝐨𝐫, 𝐬𝐭𝐫𝐚𝐝𝐚 𝐋𝐢𝐯𝐞𝐳𝐢𝐥𝐨𝐫, 𝐬𝐭𝐫𝐚𝐝𝐚 𝐏𝐫𝐢𝐦𝐚̆𝐯𝐞𝐫𝐢𝐢, 𝐬𝐭𝐫𝐚𝐝𝐚 𝐆𝐫𝐚̆𝐝𝐢𝐧𝐢𝐥𝐨𝐫, 𝐬𝐭𝐫𝐚𝐝𝐚 𝐂𝐢𝐫𝐞𝐬̗𝐮𝐥𝐮𝐢, 𝐬𝐭𝐫𝐚𝐝𝐚 𝐒𝐦𝐨𝐜𝐡𝐢𝐧𝐮𝐥𝐮𝐢, 𝐬𝐭𝐫𝐚𝐝𝐚 𝐒𝐢𝐫𝐞𝐧𝐞𝐢, 𝐬𝐭𝐫𝐚𝐝𝐚 𝐆𝐨𝐥𝐟𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐬̗𝐢 𝐀𝐥𝐞𝐞𝐚 𝐂𝐚𝐦𝐞𝐥𝐢𝐞𝐢.

„Vă rugăm sa urmăriți pagina noastră de Facebook, precum și pe cea a Primăriei Costinești, pentru a fi la curent cu programul de distribuire a pubelelor.”, spun reprezentanții companiei.

În situația în care nu se vor distribui toate pubelele pe străzile planificate inițial, distribuirea va continua în ziua următoare.

Persoanele care nu sunt acasă pentru a prelua pubela, pot veni să o ridice la sediul Polaris din 𝐬𝐭𝐫. 𝐓𝐢𝐧𝐞𝐫𝐞𝐭𝐮𝐥𝐮𝐢, 𝐧𝐫 𝟏𝟔, 𝐂𝐨𝐬𝐭𝐢𝐧𝐞𝐬̗𝐭𝐢. Pubela se ridică în baza cărții de identitate și a actului de proprietate. Informații suplimentare la telefon 𝟎𝟕𝟐𝟖 𝟐𝟖𝟏 𝟔𝟖𝟗.

Împreună cu pubelele se va oferi și un pliant informativ (ghid pentru colectarea separată a deșeurilor) în care se regăsesc informații despre tipurile de deșeuri care se depozitează în fiecare pubelă. Tot în pliant este menționat și programul de colectare a deșeurilor reziduale și reciclabile pentru satele Costinești și Schitu.

Pubelele vor fi scoase în fața porții și vor fi ridicate în zilele menționate pe pliant.

𝐂𝐨𝐥𝐞𝐜𝐭𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐬𝐞𝐩𝐚𝐫𝐚𝐭𝐚̆ 𝐢̂𝐧𝐜𝐞𝐩𝐞 𝐝𝐞 𝐚𝐜𝐚𝐬𝐚!

Iată câteva informații utile:

  • Nu amestecați deșeurile menajere cu cele reciclabile. În pubela galbenă se depozitează numai deșeuri reciclabile din plastic, hârtie/ carton și metal. În pubela neagră se depozitează deșeuri reziduale care nu se pot recicla.
  • Presați / tăiați/ striviți deșeurile din ambalaje înainte de a le depune în pubela galbenă, în acest mod se folosește la maxim capacitatea pubelei.
  • Deșeurile se biodegradează foarte greu, unele dintre ele nu se degradează niciodată. Colectăm separat și astfel reducem cantitatea de deșeuri care ajunge la groapa de gunoi și implicit ne protejăm sănătatea și mediul înconjurător.

Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Nepotul lui Bob Marley a murit la 31 de ani

mie dec. 28 , 2022
Nepotul legendarului cântăreț de reggae Bob Marley, Joseph „Jo Mersa” Marley, a fost găsit mort marți în Statele Unite ale Americii, relatează TMZ și New York Post. Momentan, nu este clară cauza decesului. Joseph Marley, fiul muzicianului Stephen Marley și nepotul lui Bob Marley avea 31 de ani. Un reprezentant […]

V-ar putea interesa și: