Polaris M Holding, lecție de educație ecologică la Colegiul Național de Arte „Regina Maria”

Lecțiile de educație ecologică susținute de Polaris M Holding Constanța au continuat, pe 25 mai, la Colegiul Național de Arte „Regina Maria”.

„Elevii clasei a-IV-a C, coordonați de doamna învățătoare Silvia Vilcu, ne-au întâmpinat, ieri dimineață, cu entuziasm, dornici să afle cât mai multe informații despre cum pot proteja ei planeta.”, au declarat reprezentanții Polaris.

Copiii s-au familiarizat cu noțiuni precum colectare separată, reciclare, deșeu menajer și reciclabil, au învățat cum să colecteze separat și ce se întâmplă cu deșeurile reciclabile după ce ajung la stația de sortare și reciclare. Partea teoretică s-a îmbinat cu cea practică și fiecare copil a aruncat la coș câte un deșeu reciclabil respectând pașii corecți de colectare.

Fiecare copil a înțeles că are un rol important în protejarea mediului și că deșeurile devin resurse numai dacă le colectăm separat.

„Scopul lecției de educație ecologică este de a-i determina pe copii să colecteze separat și să protejeze mediul și, totodată, practica colectării separate să devină un obicei în cadrul familiei și prietenilor. Mulțumim pentru invitație doamnei învățătoare și elevilor!”, au precizat reprezentanții companiei.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Reacții după demiterea viceprimarului Florin Cocargeanu. Ce spun Stelian Ion, Vergil Chițac și Ionuț Rusu

vin mai 26 , 2023
Consilierii PSD și PNL, cu ajutorul unui trădător politic din USR, au reușit azi să-l demită pe viceprimarul USR al municipiului Constanța, Florin Cocargeanu. Reacțiile nu au întârziat să apară. Iată ce a declarat Stelian Ion: „Constanța redevine un oraș roșu. Primarul Vergil Chițac a oficializat astăzi mariajul PSD cu […]

V-ar putea interesa și: