Polaris M Holding, lecție de educație ecologică la Școala Gimnazială Spectrum

Reprezentanții Polaris M Holding și-au început ziua de ieri alături de elevii claselor a-II-a și a-III-a de la Școala Gimnazială Spectrum, care i-au primit cu mult entuziasm, dornici să acumuleze cât mai multe informații despre protejarea mediului înconjurător.

Copiii care au participat la lecția de ecologie au învățat cum să colecteze separat, ce înseamnă colectarea separată și care este drumul deșeurilor, din momentul în care sunt colectate de autogunoiera Polaris și până cand ajung la stația de sortare și reciclare. Pe lângă partea teoretică, fiecare copil a învățat cum să colecteze corect deșeurile, în mod practic, urmând pașii corecți.

Fiecare copil a înțeles că are un rol important în protejarea mediului și că deșeurile devin resurse importante numai dacă le colectăm separat.

„Scopul lecției de educație ecologică este de a-i determina pe copii să colecteze separat și să protejeze mediul, și prin intermediul acestor ambasadori ai reciclării, colectarea separată să devină un obicei și în rândul familiei sau prietenilor.

Deșeurile reciclabile au valoare, însă depinde de noi, să le colectăm în recipientul potrivit pentru a le oferi o nouă șansă.

Mulțumim pentru invitație elevilor și doamnelor învățătoare Dumitru Anca Paula și Molomer Sena.”, au transmis reprezentanții Polaris.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Marian Crușoveanu, PNL: „Șoferii vor fi obligați să folosească, în timpul zilei, luminile de întâlnire, pe toate drumurile publice”

mar mai 16 , 2023
Deputatul Marian Crușoveanu, PNL, a anunțat pe pagina sa de socializare că în Camera Deputaților a fost adoptat proiectul de lege care prevede obligaţia de a folosi luminile de întâlnire sau luminile pentru circulaţia diurnă de către conducătorii de autovehicule, în timpul zilei, pe toate categoriile de drumuri publice. Această […]
marian crusoveanu

V-ar putea interesa și: