Polaris M Holding și Liga Studenților – Universitatea „Ovidius” au ecologizat Campusul Universitar

Polaris M Holsing a răspuns inițiativei demarată de Liga Studenților – Universitatea „Ovidius”, de a sprijini actiunea de ecologizare, care s-a desfășurat ieri, 25 martie, în Campusul Universitar. Acțiunea face parte din proiectul „Ecompetiția” care se desfășoară pe parcursul a trei sâmbete consecutiv, 25 martie, 1 aprilie și 8 aprilie.

Polaris s-a alăturat voluntarilor și a sprijinit această acțiune cu saci, mănuși, șepci și cu transportul deșeurilor la stația de sortare și reciclare.

Timp de două ore, cei 36 de voluntari au adunat aproximativ 40 de saci de deșeuri, demonstrând că prin implicare putem schimba mediul în care trăim.

Acțiunea de astăzi s-a derulat și alături de Grupul Local de Tineret Constanța, Comunitatea Tinerilor Basarabeni Constanța, AIESEC Constanța, Liga Studenților – Universitatea „Maritimă” din Constanța și Interact Mangalia.

„Mulțumim tuturor participanților care s-au alăturat acestui acțiuni ce vizează protejarea mediului împotriva deșeurilor depozitate iresponsabil.”, au precizat reprezentanții Polaris.

Locațiile alese pentru următoarele două acțiuni sunt plaja Reyna și Parcul Tăbăcărie.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Ministrul Cercetării, Inovării și Digitalizării, Sebastian Burduja, vine în Constanța

Dum mart. 26 , 2023
Pe 27 martie 2023, începând cu ora 08:30, ministrul Cercetării, Inovării și Digitalizării, Sebastian Burduja, se va afla într-o vizită de lucru în Constanța. Agenda ministrului cuprinde o oprire la operatorul portuar DP World (08:30 – 10:00), o întâlnire cu conducerea APMC (10:15 – 10:45), o întrevedere cu primarii din […]

V-ar putea interesa și: