Polaris M Holding nu mai poate opera 52 dintr-un total de 389 de platforme supraterane. Sunt prea periculoase pentru angajați FOTO

Polaris M Holding nu mai poate opera 52 dintr-un total de 389 de platforme supraterane. Sunt prea periculoase pentru angajați FOTO

Începând cu data de 1 iulie 2022, Polaris M Holding se regăsește în imposibilitatea de a opera, în condiții de siguranță, un numar de 52 dintr-un total de 389 de platforme supraterane pentru deșeuri menajere, aflate pe raza municipiului Constanța (adică 13,3% din total).

Aceste platforme se află într-o stare avansată de degradare și reprezintă un real pericol pentru operatorii de salubrizare, deoarece aceștia trebuie să pătrundă în interiorul platformelor pentru a manevra containerele în vederea evacuării deșeurilor, a anunțat compania, printr-un comunicat de presă.

Pentru a remedia această situație, în data de 15.06.2022, Polaris M Holding SRL a transmis Primăriei Municipiului Constanța, proprietarul acestor platforme de colectare, inventarul platformelor degradate, însoțit de imagini care să ateste starea celor 52 de platforme supraterane.

Polaris M Holding a înștiințat Primăria Municipiului Constanța, Garda Națională de Mediu și Agenția de Mediu despre modul de colectare de la aceste platforme, până când starea lor fizică va fi remediată.

„În situația actuală, amplasarea containerelor de colectare în imediata apropiere a platformelor supraterane reprezintă o soluție temporară, care asigură continuitate serviciului de salubrizare și oferă siguranță angajaților noștri. Am decis să adoptăm acestă soluție până la finalizarea lucrărilor de reabilitare și înlăturare a stării de pericol.”, au transmis reprezentații Polaris M. Holding.

Aceștia menționează că operațiunile de colectare a deșeurilor menajere, de la aceste puncte de colectare, se vor desfășura conform graficului actual.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Furturi de 1,3 milioane lei din Portul Constanța. Percheziții în trei județe

Wed Jun 29 , 2022
Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Porturi Maritime, sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, au efectuat astăzi 13 percheziții domiciliare. În urma lor au fost ridicate 11 telefoane mobile, un laptop, 5.260 de euro, 2.450 de dolari, aproximativ 39.000 de lei, precum și alte bunuri și […]