Polaris M Holding recomandă clienților să achite facturile prin virament bancar

Polaris M Holding recomandă clienților să achite facturile prin virament bancar

POLARIS M HOLDING are un anunț important pentru clienții din Constanța, Mangalia, Năvodari, Slobozia, Teleorman, Târgu Jiu și Alba Iulia.

Factura de salubritate nu mai poate fi achitata la reprezentantul Polaris din teren.

„Sănătatea clienților și a angajaților noștri este pe primul loc! În aceasta perioada, in care distanțarea sociala este esențială pentru a ne proteja reciproc de infecția cu COVID -19, agenții noștri nu vor mai ajunge la dvs pentru a vă transmite și incasa factura”, spun reprezentanții Polaris M Holding.

Aceștia vă roagă sp solicitați factura electronica, prin e-mail, de la unul din operatorii de la punctul de lucru (oras) de care apartineti, apoi accesati o altă modalitate de plată.

Cum puteți achita factura?

NUMERAR, la casieriile din orașul dvs. Insa, pentru siguranta dvs si a angajaților, este recomandat să achitați prin VIRAMENT BANCAR IN LEI, în unul din conturile pe care le regasiti in fotografia din acest articol.

Înainte de procesarea platii sa specificati toate datele de pe factura: TITULAR CONTRACT, CUI, SERIE SI NUMAR FACTURA, ID CLIENT, ID FACTURA. POLARIS M HOLDING SRL CUI RO12079629 RO40 BACX 0000 0045 2223 0001 – Unicredit Bank RO42 WBAN 0099 1V05 6821 RO02 – Banca Intesa SANPAOLO Bank Romania.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Mesajul ministrului Sănătății, Nelu Tătaru, de Ziua Mondială a Sănătății

mar apr. 7 , 2020
Astăzi, 7 aprilie, este Ziua Mondială a Sănătății. Cu această ocazie, ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a transmis un gând de apreciere și încredere colegilor mei de breaslă, medicilor, asistenţilor medicali, infirmierilor pentru efortul depus în asigurarea asistenţei medicale, precum şi pentru celelalte categorii de personal care lucrează în unităţile sanitare, […]
ziua mondiala a sanatatii

V-ar putea interesa și: