Polaris M Holding respectă întocmai contractul de delegare încheiat cu Municipiul Constanta și graficul de colectare prevăzut în contract

polaris

Având în vedere numeroasele sesizări de la cetățeni, privind acumularea de deșeuri în zona platformelor de colectare, SC POLARIS M HOLDING SRL a transmis un comunicat de presă prin care informează cetățenii municipiului Constanța că respectă întocmai contractul de delegare încheiat cu Municipiul Constanta și graficul de colectare prevăzut în contract.

„Estimăm că această situație este creată de volumul de deșeuri crescut în această perioadă, culpa neputând fi atribuită nici Primăriei Municipiului Constanța si nici Polaris M Holding SRL.

Dorim să asigurăm cetățenii orașului Constanța că deșeurile se evacuează permanent, până la ore târzii, și că nicio platformă, din graficul de colectare zilnic, nu va rămâne necolectată.

Vă mulțumim pentru înțelegere.”, au precizat reprezentanții Polaris.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Sarailia are un festival care a ajuns la a șasea ediție

joi aug. 18 , 2022
Uniunea Democrată Turcă din România-Sucursala Techirghiol şi Primăria Techirghiol organizează cea de a IV-a ediţie a Festivalului Sarailiei, în perioada 19-21 august 2022. Festivitatea de deschidere a festivalului va avea loc vineri, 19 august 2022, ora 18.00, pe  faleza din Techirghiol şi va fi urmată de inaugurarea Muzeului de Artă […]

V-ar putea interesa și: