Polaris M Holding respectă întocmai contractul de delegare încheiat cu Municipiul Constanta și graficul de colectare prevăzut în contract

polaris

Având în vedere numeroasele sesizări de la cetățeni, privind acumularea de deșeuri în zona platformelor de colectare, SC POLARIS M HOLDING SRL a transmis un comunicat de presă prin care informează cetățenii municipiului Constanța că respectă întocmai contractul de delegare încheiat cu Municipiul Constanta și graficul de colectare prevăzut în contract.

„Estimăm că această situație este creată de volumul de deșeuri crescut în această perioadă, culpa neputând fi atribuită nici Primăriei Municipiului Constanța si nici Polaris M Holding SRL.

Dorim să asigurăm cetățenii orașului Constanța că deșeurile se evacuează permanent, până la ore târzii, și că nicio platformă, din graficul de colectare zilnic, nu va rămâne necolectată.

Vă mulțumim pentru înțelegere.”, au precizat reprezentanții Polaris.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Sarailia are un festival care a ajuns la a șasea ediție

Thu Aug 18 , 2022
Uniunea Democrată Turcă din România-Sucursala Techirghiol şi Primăria Techirghiol organizează cea de a IV-a ediţie a Festivalului Sarailiei, în perioada 19-21 august 2022. Festivitatea de deschidere a festivalului va avea loc vineri, 19 august 2022, ora 18.00, pe  faleza din Techirghiol şi va fi urmată de inaugurarea Muzeului de Artă […]

V-ar putea interesa și: