Polaris ne învață cum să transformăm colectarea separată într-un obicei zilnic

Compania Polaris M Holding a postat pe pagina sa de Facebook un clip prin care ne învață cum să transformăm colectarea separată într-un obicei zilnic.

Pasul 1 îl găsiți AICI.

𝗣𝗮𝘀𝘂𝗹 𝟮, prezentat astăzi, este următorul: Colectează separat deșeurile nu doar ACASĂ, ci și la SERVICIU, pe STRADĂ, la PICNIC.

Menține-ți obiceiul de a colecta separat deșeurile pe tot parcursul zilei, indiferent de locul în care te afli.

Dacă ești la serviciu, colectează separat deșeurile și convinge-ți colegii să facă același lucru.

Dacă te afli la pădure/picnic, nu uita să aduci cu tine 2 saci, unul în care să strângi deșeuri reziduale și unul pentru reciclabile.

Dacă te afli pe stradă, folosește coșulețele stradale pentru deșeuri reziduale de mici dimensiuni. Pentru deșeuri reciclabile, folosește recipientele inscripționate corespunzător.

„Împreună protejăm sănătatea planetei și a noastră! Tu precolectezi separat, noi colectăm, reciclăm și valorificăm deșeurile.”, spun cei de la Polaris.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Trei bărbați și o femeie din Iran au vrut să intre ilegal în România

Tue Aug 9 , 2022
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat, în apropierea graniţei cu Bulgaria, patru cetățeni iranieni care au trecut ilegal frontiera în România din ţara vecină. În data de 09.08.2022, în jurul orei 06:00, poliţiştii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Mangalia, pe timpul unei misiuni de […]