Polaris se alătură Primăriei Constanța și pregătește stațiunea Mamaia pentru noul sezon estival

Echipele Polaris au început lucrările de salubrizare în stațiunea Mamaia. Se curăță grătarele de pe faleză, se îndepărtează nisipiul și pământul adus de vânt, din rigole și de pe alei. Se mătură și se spală străzile.

Încă de la începutul anului, primarul municipiului Constanța, Vergil Chițac, a activat Comandamentul Litoral 2022. Echipele Primăriei Constanța, ale Poliției Locale și ale Confort Urban au luat la pas toate străzile și aleile din stațiune, au identificat neregulile și au stabilit măsurile ce trebuie luate.

De la amenajarea și organizarea parcărilor, verificarea autorizațiilor de funcționare, la fațade, amenajarea spațiilor verzi și curățenie, nimic nu a fost ignorat.

„O atenție deosebită se acordă zilele acestea curățeniei în stațiune. Echipele municipalității și ale firmei de salubrizare curăță rigolele, fiecare grătar în parte este demontat, curățat și măturat de resturile aduse de ploi, îndepărtează nisipul de pe alei, strâng gunoaiele, mătură și spală străzile.”, a anunțat primăria.

Echipele de la Spații Verzi au tuns iarba, au cosit și greblat, au toaletat arborii și arbuștii și au strâns resturile vegetale.

Lucrătorii Confort Urban au reabilitat parcările și au montat borduri pentru delimitarea spațiile verzi din stațiunea Mamaia. Urmează așternerea de pământ vegetal și amenajarea spațiilor verzi. Astfel de acțiuni vor avea loc în toată stațiunea Mamaia în perioada următoare, astfel încât, până la debutul sezonului estival, fiecare perimetru să fie amenajat în mod corespunzător.

Zen Residence
energia residenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Cum arată cea mai nouă parcare din Constanța și unde este amplasată

Wed Mar 30 , 2022
Miercuri, 30 martie, a fost dată în folosință o nouă parcare în municipiul Constanța. Muncitorii de la Confort Urban au turnat în prima parte a zilei asfaltul, după o perioadă în care au pregătit terenul, iar în a doua parte a zilei a putut fi folosită. Noua parcare este amplasată […]
parcare 1