Polaris și Poliția Locală au ecologizat cartierul Km. 5

polaris

Reprezentanți ai societății de salubrizare SC Polaris M Holding și polițiști locali din Constanța au continuat programul de ecologizare în cartierul KM 5, în spatele unui supermarket, dar și în zona centrală a orașului.

Activitățile desfășurate în perioada 03- 04.04.2018 au vizat îndepărtarea de pe domeniul public a gunoaielor menajere în special peturi și alte materiale reciclabile colectate de persoanele fără adăpost sau care rascolesc prin gunoi.

În cadrul activitătii au fost depistate și sancționate contravențional cu suma de 400 lei două persoane care răscoleau gunoiul din containere.

Acțiuni similare se vor derula și în alte zone ale municipiului Constanța.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Mangalia are 4 hectare de garaje. Toate vor fi demolate

mie apr. 4 , 2018
În Mangalia există 1737 de garaje, care ocupă aproximativ 4 hectare de teren. Pe aceste spații s-ar putea amenaja aproape 3500 parcări de reședință, dar și locuri de joacă, spații verzi și alei pietonale. „În prezent, multe garaje sunt abandonate, fiind deținute de persoane din alte localități. Unele construcții similare […]

V-ar putea interesa și: