Polaris și preșcolarii grădiniței „Tărâmul Basmelor” au ecologizat plaja Perla

Peste 30 de copii de la Grădinița cu Program Prelungit cu Program Prelungit – Tărâmul Basmelor au desfășurat ieri, 11 mai, o adevărată acțiune de ecologizare a plajei Perla din stațiunea Mamaia.

Micii ecologiști, echipați cu saci, mănuși, veste și șepcuțe au pornit hotărâți să curețe plaja, dornici să strângă cât mai multe deșeuri și să ne demonstreze că, deși sunt mici, pot face treabă ca niște adevărați adulți. Împărțiți în echipe de câte doi, unul responsabil cu sacul, iar celălalt cu, colectarea deșeurilor, preșcolarii s-au descurcat foarte bine și au strâns, în mod responsabil, numai deșeuri reciclabile.

Prin această acțiune, micii voluntari și-au dorit să tragă un semnal de alarmă cu privire la efectele aruncării deșeurilor la întâmplare. Pentru că toți producem deșeuri, este obligația fiecăruia de a avea un comportament responsabil față de mediu, pentru că acest lucru influențează sănătatea ecosistemelor, ucigând animale și punând în pericol sănătatea noastră.

„În urma acestei activități, copiii au intrat în contact cu o problemă reală de mediu și au ajutat la rezolvarea acesteia. Astfel, prin puterea exercițiului, știm că vom întâlni, peste câțiva ani, adulți cărora le pasă de mediul înconjurător. Felicitări micuților și cadrelor didactice pentru implicare! Ați făcut o treaba excelentă!”, au precizat reprezentanții Polaris.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Firma care depozitează deșeuri ilegal la Poarta 1, amendată urmare a unei sesizări depuse de Stelian Ion

vin mai 12 , 2023
Garda de Mediu a amendat cu 60.000 firma care a depozitat ilegal tone de moloz, adunat de pe șantierele lui Vergil Chițac, a declarat Stelian Ion, deputat USR. „Este foarte important să restabilim ordinea și legea în Constanța. În oraș, se fac lucrări în mod haotic și se adună munți […]

V-ar putea interesa și: