Polei între Ostrov și Băneasa

Ostrov Baneasa
Utilaj care acționează pe drumul Ostrov – Băneasa

Între localitățile Ostrov și Băneasa sunt zone cu polei, a anunțat Poliția Rutieră.

Se acționează cu utilaje specializate care împrăștie material antiderapant.

Drumul este practicabil, dar se circulă în condiții de iarnă.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Haos în Gara Constanța

Dum mart. 18 , 2018
Cum se strică puțin vremea, cum e haos la CFR. Duminică seara, sute de oameni care aveau bilete de tren au așteptat ore întregi, fără să știe ce se întâmplă. „Nu ne-a spus nimeni nimic, am stat ca proștii în gară. Am înțeles că a fost ploaie înghețată, dar CFR […]
tren bucuresti gara constanta

V-ar putea interesa și: