Poliția a aplicat peste 1.600 de sancțiuni în acțiunea „SEATBELT”

Polițiștii constănțeni au aplicat peste 1.600 de sancțiuni în acțiunea „SEATBELT”.

În perioada 11-17 martie a.c., în conformitate cu Calendarul de Activităţi al Organizaţiei Poliţiilor Europene (T.I.S.P.O.L.), polițistii Serviciului Rutier Constanța, împreună cu cei din cadrul Biroului Rutier Constanţa, Biroului Rutier Mangalia, Biroului Rutier Medgidia şi cei ai Formațiunii Rutiere Cernavodă au desfășurat acțiunea preventivă „SEATBELT”, ale cărei obiective sunt verificarea și impunerea folosirii centurii de siguranţă și dispozitivelor de retenţie omologate de către conducătorii autovehiculelor, pe drumurile publice.

seatbelt

Astfel, polițiștii au constat 12 infracțiuni la regimul rutier și au aplicat 1631 de sancțiuni contravenționale, dintre care 866 pentru nefolosirea centurii de siguranță, 161 pentru folosirea telefoanelor mobile fără dispozitive sau accesorii de tip ,,mâini libere” și 12 pentru nepurtarea căștilor de protecție.

Valoarea totală a sancțiunilor aplicate de către polițiștii rutieri este de peste 469.000 de lei.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaOne thought on “Poliția a aplicat peste 1.600 de sancțiuni în acțiunea „SEATBELT”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Prins la frontieră cu un tractor furat

Mon Mar 18 , 2019
Un bulgar a fost prins la frontiera Negru Vodă cu un tractor furat, care avea și seria modificată. Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă – P.T.F. Negru Vodă au descoperit şi indisponibilizat un tractor forestier, transportat pe o semiremorcă, cu un camion condus de un cetățean bulgar, care prezenta […]