Poliția audiază o persoană suspectată că a violat o tânără și i-a ucis tatăl

politia locala constanta

În această dimineață, în jurul orei 03.45, polițiștii Secției 5 Rurală Cogealac-IPJ Constanța au fost sesizați, prin apel 112, de către o minoră, de 15 ani, cu privire la faptul că o persoană ar fi pătruns în locuința sa, din localitatea Corbu și ar fi întreținut, prin constrângere, raporturi sexuale cu sora sa, în vârstă de 20 de ani, iar tatăl lor ar fi fost înțepat în zona abdomenului cu un corp ascuțit.

Ajuns la fața locului, echipajul medical a constat din păcate decesul bărbatului, în vârstă de 41 de ani.

„Tânăra, de 20 de ani, victimă a infracțiunii de viol, a fost transportată la spital, pentru îngriji medicale de specialitate.”, a precizat Andreea Iliescu, purtător de cuvânt al IPJ Constanța.

De urgență, a fost constituită o echipă complexă de cercetare la fața locului, coordonată de un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța.

Din echipa de cercetare fac parte polițiști de investigații criminale din cadrul I.P.J. Constanța, precum și specialiști ai Direcției de Investigații Criminale și ai Institutului Național de Criminalistică din Poliția Română.

„În urma activităților desfășurate, vă informăm că, la acest moment, la sediul Poliției orașului Năvodari este audiat un bărbat, bănuit de comiterea faptelor.”, a mai spus purtătoarea de cuvânt a IPJ Constanța.

Iată ce spunea, dimineață, ministrul de Interne despre acest caz.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaOne thought on “Poliția audiază o persoană suspectată că a violat o tânără și i-a ucis tatăl

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Un om a murit în explozia de la Petromidia. Rompetrol asigură că va continua să livreze combustibili

Fri Jul 2 , 2021
Echipa de comunicare a Grupului KMG International, care deține rafinărie Petromidia, unde astăzi a avut loc o explozie care a ucis un om, a anunțat că va continua să asigure livrarea de carburanți pentru stațiile Rompetrol din Romania și regiunea Mării Negre. „Rompetrol Rafinare anunță stingerea integrală a incendiului de […]