Poliția caută persoane care au aruncat în aer un bancomat

Polițiștii din Constanța caută persoane care au aruncat în aer un bancomat.

BANCOMAT ARUNCAT ÎN AER LA LUMINA

Un bancomat din localitatea constănțeană Lumina a fost aruncat în aer de persoane necunoscute. Au introdus un gaz inflamabil în bancomat prin fanta de eliberare numerar, apoi l-au aprins și astfel au provocat o explozie în interiorul aparatului, care a fost distrus. Suspecții au luat casetele cu bani și au dispărut de la fața locului cu un autoturism.

Publicată de Dobrogea TV pe Miercuri, 26 februarie 2020

O explozie la un bancomat din incinta unei societăţi comerciale din comuna Lumina a avut loc în noaptea de marţi spre miercuri, persoane necunoscute sustrăgând o sumă de bani şi fugind cu un autoturism, au informat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa.

Conform IPJ, poliţiştii au fost sesizaţi prin numărul unic de urgenţă 112, în noaptea noaptea de marţi spre miercuri, că la un bancomat din incinta unei societăţi comerciale din localitatea Lumina a avut loc o explozie.

Din primele verificări efectuate a reieşit că persoane cu identitate necunoscută ar fi sustras o sumă de bani, reuşind să fugă de la faţa locului cu un autoturism.

Potrivit sursei citate, în cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de distrugere, furt şi nerespectarea regimului materiilor explozive.

Poliţiştii au instituit filtre şi efectuează cercetări în vederea stabilirii identităţii şi depistării persoanelor implicate”, au menţionat reprezentanţii IPJ Constanţa.

Dacă v-a plăcut acest articol, puteți urmări Constanța 100% pe Facebook printr-un Like mai jos:
energia residence
Constanta-financiara-sigla-jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published.