Poliția face angajări

politia

IPJ Constanța organizează concurs pentru ocuparea mai multor funcții de ofiter specialist vacante. cu recrutare din sursă interna/externa.

Este vorba despre: 4 funcții de ofițer specialist la Serviciul Criminalistic, 3 funcții de ofițer specialist la Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, o funcție de ofițer specialist la Serviciul Logistic si o funcție de agent reîncadrare specialitate rutieră.

Înscrierea candidaților si depunerea dosarelor se realizează la sediul Serviciului Rutier din bulevardul I.C. Brătianu nr. 246, în zilele lucrătoare in intervalul 9-14. Data limită de depunere a dosarelor este 22.01.2019 ora 14.

Informatii complete găsiți pe site-ul ct.politiaromana.ro, sectiunea Cariera.

C.H.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

VIDEO Momentul când o fată este lovită de o mașină pe trecerea de pietoni

mie ian. 16 , 2019
Accidentul petrecut miercuri după-amiază, în localitatea Ovidiu, a fost surprins de camerele de supraveghere instalate de societate de pază și protecție Ovi Protect, a Consiliului Local Ovidiu. Din imagini se vede cum tânăra este lovită în plin, chiar pe trecerea de pietoni. Tânăra și-a continuat drumul după ce a fost […]

V-ar putea interesa și: