Poliția locală a legitimat aproape 2.500 de persoane în campusul Henri Coandă. A dat amenzi de 6.425 de lei

Poliția locală a legitimat aproape 2.500 de persoane în campusul Henri Coandă. A dar amenzi de 6.425 de lei

Polițiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Constanța au desfășurat săptămâna trecută o acțiune tematică în cartierul de locuințe sociale Henri Coandă.

Scopul acțiunii a fost verificarea respectării evidenței locative în spațiile care aparțin de RAEDPP Constanța și a normelor de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice și a curățeniei.

Polițiștii locali au legitimat 2480 de persoane, din care 3 au fost conduse la sediul instituției pentru a fi identificate.

Au fost aplicate 57 de sancțiuni contravenționale în valoare de 6.425 lei.

Cele mai multe abateri au vizat neînscrierea în cartea de imobil la noua locuință în termenul legal.

De asemenea, au fost aplicate amenzi contravenționale pentru fumat în spațiu public închis, proferare de injurii, tulburare ordine publică, refuz de legitimare, expirare termen de valabilitate act de identitate, aruncare de hârtii, ambalaje, resturi de țigări pe domeniul public.

Poliția locală a legitimat aproape 2.500 de persoane în campusul Henri Coandă. A dar amenzi de 6.425 de lei

Totodată, polițiștii locali au constatat o infracțiune de consum de substanțe susceptibile a avea efect psihoactiv/psihotrop.

Cazul a fost predat instituției abilitate în vederea continuării cercetării și dispunerea măsurilor legale ce se impun.

Activități similare se vor derula în continuare, în scopul asigurării unui climat public civilizat.

Poliția locală a legitimat aproape 2.500 de persoane în campusul Henri Coandă. A dar amenzi de 6.425 de lei

Cetățenii sunt rugați să ne semnaleze în contiuare orice fapte care contravin legislației în vigoare la numerele de telefon 0241.484.205 și 0341/922 sau la adresa de mail politia.locala@primaria-constanta.ro.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Paul Andreescu, fost deținut politic, a devenit cetăţean de onoare al judeţului Constanţa

mie mart. 9 , 2022
Consiliul Judeţean Constanţa s-a întrunit în şedinţă extraordinară, astăzi, 9 martie 2022, de Ziua Deținuților Politici Anticomuniști din Perioada 1944 – 1989, pentru a dezbate şi vota proiectul de hotărâre privind acordarea titlului de Cetățean de onoare al județului Constanța domnului Paul Andreescu, fost deținut politic anticomunist şi actual  președinte […]
paul andreescu

V-ar putea interesa și: