Poliția Locală Constanța a amendat aproape 100 de șoferi într-o singură zi

Poliția Locală Constanța a amendat, într-o singură zi, aproape 100 de șoferi care au oprit sau staționat neregulamentar.

Astfel, pe parcusul zilei de 12 martie 2019, aceștia au acționat pe principalele artere și bulevarde ale municipiului Constanța: Bdul 1 Decembrie 1918, Bdul Alexandru Lăpușneanu, Bdul Tomis, Str. Traian, Bdul Ferdinand, Str. Soveja, Str. Dezrobirii, Str. Mircea cel Bătrân, Str. I.L Caragiale, Str.Unirii, Bdul Aurel Vlaicu, Strada I.G Duca, Str.Cumpenei, str.Liliacului, Bdul Mamaia etc.

amenzi politia locală constanța șoferi

„Lucrătorii Direcției Generale Poliția Locală Constanța au constatat, în limita competențelor conferite de lege un număr de 95 încălcări ale legislației rutiere, cuantumul amenzilor contravenționale s-a ridicat la suma de 17.585 lei. Atragem atenția conducătorilor auto că, amenzile nu sunt deloc de neglijat! Conform Codului Rutier, oprirea neregulamentară este sancționată cu două sau trei puncte-amendă, adică 290 sau 435 de lei, plus două puncte de penalizare, în timp ce staționarea neregulamentară este sancționată cu patru/cinci puncte- amendă, adică 580 sau 725 de lei, plus trei puncte de penalizare.”, a declarat Valentina Chiriță, purtătorul de cuvânt al instituției.

Activități similare se vor derula în mod sistematic, iar polițiștii locali recomandă tuturor participanților la traficul rutier să adopte măsurile necesare pentru respectarea normelor privind circulația pe drumurile publice.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Incendiu în Constanța, bătrână cu arsuri transportată la spital

Wed Mar 13 , 2019
Un incendiu a izbucnit miercuri în orașul Constanța, iar o bătrână cu arsuri serioase a fost transportată la spital. Pompierii au fost anunțati prin 112 că la intersecţia străzilor Radu Calomfirescu şi Ion Raţiu arde o casă. Aceștia au intervenit cu mai multe echipaje. Potrivit SAJ Constanţa, o femeie de […]