Poliția Locală Constanța a amendat într-o singură zi 57 de persoane care făceau mizerie

În cursul zilei de ieri, 28.09.2023, polițiștii locali au verificat mai multe zone din municipiul Constanța, iar în urma controalelor efectuate au fost aplicate 179 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 62.710 lei.

Cele mai multe dintre acestea, 57 la număr, au fost aplicate pentru aruncarea de ambalaje, hârtii, resturi de țigări pe domeniul public.

Au mai fost aplicate sancțiuni numeroase pentru depozitarea de bunuri pe domeniul public, pentru apelare, în mod repetat, la mila publicului, consum de alcool pe domeniul public.

„Dacă vrem să ne mândrim cu orașul nostru nu uitați că strada nu este coș de gunoi. Totodată, vă rugăm să ne semnalați orice fapte care contravin legislației în vigoare la numerele de telefon: 0241.484.205 și 0341.922 – Dispecerat Direcția Generală Poliția Locală Constanța sau la adresa de mail: politia.locala@primaria-constanta.ro.”, a transmis primăria.


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

One thought on “Poliția Locală Constanța a amendat într-o singură zi 57 de persoane care făceau mizerie

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Primarul Chițac a lăsat elevii și profesorii fără 10 milioane de lei, cu ajutorul PSD

vin sept. 29 , 2023
În campania electorală, actualul primar, Vergil Chițac, a promis bani pentru școli. A promis că va construi săli de sport acolo unde nu sunt, de pildă la Liceul Traian și la Școala Gheorghe Țițeica. Au trecut trei ani de la alegeri, iar sălile de sport n-au apărut. Și nici nu […]

V-ar putea interesa și: