Poliția Locală Constanța a amendat un bărbat cu 3.000 de lei pentru că a aruncat deșeuri metalice pe stradă

Direcția Generală Poliția Locală din cadrul Primăriei Municipiului Constanța a amendat un bărbat cu 3.000 de lei pentru că a aruncat deșeuri metalice pe stradă. A scăpat ieftin, pentru că aceasta este amenda minimă.

Individul a fost sancționat conform unui articol din O.U.G. nr. 195/2005 privind protecția mediului, după ce a fost surprins zilele trecute în timp ce descărca deșeuri metalice pe strada Amsterdam din proximitatea cartierului Tomis Plus.

Pentru depozitarea deșeurilor feroase, persoanele fizice se pot adresa centrelor de colectare a materialelor refolosibile.

Conform prevederilor O.U.G. nr. 195/2005, depozitarea sau abandonarea pe domeniul public al municipiului Constanța a deșeurilor voluminoase constituie contravenție și se sancționează cu amendă de la 3.000 lei la 6.000 lei, pentru persoane fizice, și de la 25.000 lei la 50.000 lei, pentru persoane juridice.

Reamintim că cetățenii pot semnala faptele antisociale care ne afectează pe toți la numerele de telefon: 0241484205-Dispecerat sau 0799/606142- WhatsApp – Direcția Generală Poliția Locală.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

A ajuns în închisoare pentru că a condus beat

mar oct. 29 , 2019
Un bărbat din Cumpăna a ajuns în închisoare pentru că a condus beat. IPJ Constanța a anunțat că azi, 29 octombrie, poliţişti din cadrul Postului de Poliție Cumpăna au depistat un bărbat, în vârstă de 43 de ani, pe numele căruia Judecătoria Constanța a emis un mandat de executare a […]

V-ar putea interesa și: