Poliția Locală Constanța a amendat zeci de nesimțiți

Polițiștii locali din Constanța au acționat ieri în zonele: Gară, ICIL , Casa de Cultura, Grivitei, Sala Sporturilor, Casa Casătoriilor, Peninsula, Faleza Cazinoului, Poarta 1 si 2.

Au aplicat 170 de amenzi contravenționale în valoare totală de 67.700 lei pentru acte de comerț ilicit, tulburarea ordinii și liniștii publice, consum de băuturi alcoolice în alte locuri decât cele special amenajate, rascolirea gunoiului din containere, deplasarea cu mijlocul de transport în comun fără a deține titlu de călătorie valabil, nerespectarea normelor privind circulația pe drumurile publice și alte fapte antisociale care vizează in special menținerea curățeniei pe domeniul public al orașului Constanța.

În aceeași zi, polițiștii locali aflați in exercitarea atributiilor de serviciu pe strada Izvor din cartierul Coiciu au identificat un bărbat in vârsta de 69 de ani, care fusese dat dispărut in data de 12.09.2018. Avand in vedere cele constatate, politiștii locali constănțeni au sesizat Politia orașului Năvodari care procedase la darea in urmărire a persoanei disparute si l-au pus la dispoziția unui echipaj al acesteia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.