Poliția Locală Constanța a confiscat 231 role de cașcaval

Pentru a fi siguri ca produsele pe care le cumpără constănțenii sunt certificate sau provin de la producătorii autohtoni, dar și pentru eradicarea comerțului stradal neautorizat, polițiștii locali din Constanța verifică permanent zona piețelor agroalimentare.

Aceștia au surprins, astăzi, în zona pieței Tomis III o persoană de sex masculin care comercializa, fără a deține autorizație, 231 role de cașcaval. Prin urmare, persoana în cauza a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 2.500 lei pentru încălcarea prevederilor art. 71, lit. m) din HCL 427/2017. Pentru că persoana în cauză comercializa produse de origine animală și nu deținea documente de proveniență, s-a dispus măsura distrugerii bunurilor, pe cheltuiala contravenientului, la o societate de profil, autorizată, conform art. 1, alin. (3) din OG 14/2007.

De asemenea, persoana în cauză va trebui, ca în termen de 7 zile de la data depistării, să facă dovada distrugerii acestora, sub sancțiunea legii penale privind falsul în declarații.

Primăria roagă constănțenii să semnaleze orice faptă care contravine legislației în vigoare la numărul de telefon: 0241.484.205- Dispecerat  Direcția Generală Poliția Locală Constanța.


energia residence
Dacă vreți să fiți la curent cu știrile din județul Constanța, ne puteți urmări și pe Facebook:
Constanta-financiara-sigla-jpg

Un comentariu

  • cascaval ? dar tigarile la negru care se vind fara jena cind le confiscati ? unde ? piata tomis trei gara abator si prin circiumi

Leave a Reply

Your email address will not be published.