Poliția Locală Constanța a confiscat 273 de legături de verdeață

politia locala constanta

În perioada 18-19 octombrie 2018, Direcția Generală Poliția Locală Constanța a organizat și desfășurat o acțiune tematică pentru combaterea comerțului stradal neautorizat realizat în piețele agroalimentare constănțene Tomis 3 și Grivița, precum și pentru asigurarea unui asigurarea unui climat public civilizat.

În cadrul acțiunii s-au desfășurat următoarele operațiuni:
-s-au aplicat 23 amenzi contravenționale în valoare totală de 7.500 lei, în conformitate cu prevederile Legii nr.12/1990 privind protejarea populației împotriva unor activități comerciale ilicite, Legii nr. 61/1991 R pentru sancționarea faptelor de încălcare a normelor de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, H.C.L nr.184/2013 privind îmbunătățirea activităților de gospodărire, protecția mediului, întreținere și înfrumusețare a municipiului Constanța;
-au fost confiscate 87 de kilograme de legume-fructe, 273 legături de verdeață, 6 litri de băuturi alcoolice și 73 articole de îmbrăcăminte.
-au fost legitimate mai multe persoane, iar 5 dintre ele au fost conduse la sediul Direcției Generale Poliția Locală Constanța în vederea identificării și luării măsurilor legale privind exercitarea unor acte de comerț ilicit.

„Pe această cale lansăm un avertisment puternic, dar deosebit de ferm, cu privire la toți cei care abordează practici comerciale în această manieră că reacția Directiei Generale Poliția Locală Constanța va fi una legală si extrem de riguroasă.
Pentru prevenirea săvârșirii unor astfel de fapte antisociale solicităm cetățenilor care întâlnesc astfel de cazuri să ne acorde sprijinul pentru identificarea lor sesizând Dispeceratul Poliției Locale Constanța 0241484205, iar echipajele noastre vor interveni în regim de urgentă.
Pentru utilizatorii aplicației whatsapp numărul de contact este 0799606142 cu rugămintea de a transmite fotografii cu ceea ce constată, locul și alte date care să ne permită identificarea rapidă și tragerea la răspundere a acestora.”, au precizat reprezentanții Poliției Locale Constanța.

6 comments

  • Caterina Balinca

    Ce frumooossss!!!! Cum dracu aceasta Politie Locala, nu a prins pe nici măcar unul din cei care ne agasează zilnic si de zeci de ori pe zi cu întrebarea :,, țigări, țigări, țigări avem”?

  • Neacsu Lucian Marius

    Au ordin de la Fagadau sa nu se atinga de tigani , pentru ca tiganii care vand tigari si tot felul de porcarii pe domeniul public sunt folositi ca masa de manevra la vot.De aceea politia locala se ocupa de astia cu patrunjelul si de blatistii ratc.in loc sa rezolve problemele legate de respectarea legii.Asa ca platim impozite ca japcangii de politisti locali sa-i pandeasca pe aia care trec strada prin loc nepermis ptr.ca trecerile de pietoni sunt puse la distante mari una de alta , sa-i urmareasca pe blatisti si in special pe elevi , care ar trebui sa aiba gratuitate ca sa se poata duce la scoala , dar asta e republica fagadau , raiul pomanagiilor , al politistilor locali corupti si fara studii angajati pe “pile” si relatii , dar Constanteni mai votati inca o data ca sleahta de corupti si hoti sa ramana in continuare sa jefuiasca Constanta .

  • Ar trebui decorati astfel de militeni, pardon politisti competenti care au salvat Romania de hoti!

  • Felicitari, sclavilor !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.