Poliția Locală Constanța a dat aproape 2.000 de amenzi într-o singură săptămână

Poliția Locală Constanța a dat aproape 2.000 de amenzi săptămâna trecută, în valoare totală de circa jumătate de milion de lei.

„În perioada 30.07.2018- 05.08.2018, polițiștii locali aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu în cartierele constănțene Poarta 6, KM 4-5, Gara, Delfinariu, Faleză Nord, Faleză Sud, Far, CET, Casa de Cultură, Abator, Inel 2, Brătianu, Medeea, Palas, Zona Industrială , Baba Novac, Bratianu, Coiciu, Anadalchioi, Compozitori, zona Penisulară, Zona Centrală a municipiului, Faleza Cazinoului, Stațiunea Mamaia, Satul de Vacantă, piețe agroalimentare, parcurile constănțene și zonele de plajă au aplicat 1988 de amenzi contravenționale în valoare totală de 473.599 lei”, a precizat purtătorul de cuvânt al instituției, Valentina Chiriță.

Tudorel Dogaru, șeful Poliției Locale Constanța: „Rolul nostru este de a face MEDICINĂ SOCIALĂ”

S-au aplicat 261 de sancțiuni pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, 4 sancțiuni contravenționale pentru încălcarea normelor privind desfășurarea activităților de picnic, 449 sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea normelor privind circulația pe drumurile publice, 557 sancțiuni contravenționale pentrudeplasarea cu mijlocul de transport în comun fără a deține titlu de călătorie valabil, 6 sancțiuni contravenționale pentru încălcarea normelor legale privind evidența, domiciliul, reședința și actele de identitate în cazul persoanelor care nu au adăpost sau săvârșesc acte de cerșetorie/ vagabondaj, 483 de amenzi contravenționale cu privire la menținerea curățeniei pe domeniul public al orașului Constanța, etc.

Au fost încheiate 130 de procese verbale de constatare și sancționare a contravenției pentru pentru acte de comerț ilicit desfășurate pe plaja din Stațiunea Mamaia, Modern, 3 Papuci, dar și în perimetrul pietelor agroalimentare constănțene Tomis 3, Brotăcei, Cireșica, Piața Griviței ori activități de prestări servicii în locuri neautorizate prin închirierea bunurilor imobile în vederea obținerii unor foloase materiale în mod ilicit.
De asemenea, în domeniul disciplinei în construcții au fost aplicate 8 sancțiuni contravenționale pentru executarea de lucrări fără a deține autorizație de construire, în conformitate cu prevederile Legi nr. 50/1991 privind autorizarea executării lucrărilor de construcţii.
Nici abaterile din rândul operatorilor economici nu au lipsit, în acest sens au fost aplicate 18 amenzi contravenționale.

„Pentru prevenirea săvârșirii unor astfel de fapte antisociale solicităm cetățenilor care întâlnesc astfel de cazuri și intră în sfera de competență instituțională să ne acorde sprijinul pentru identificarea lor sesizând Dispeceratul Poliției Locale Constanța 0241484205 sau numărul de whatsapp 0799606142, iar echipajele noastre vor interveni în regim de urgentă.”, au precizat reprezentanții Poliției Locale Constanța


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

FOTOGRAFIA ZILEI - un nou val de turiști vine spre litoral

lun aug. 6 , 2018
Luni dimineață, dinspre Ovidiu venea un val de turiști spre litoral. Toate cele patru benzi erau ocupate, autoturismele stăteau la coadă la semafor, la intersecția cu bulevardul Aurel Vlaicu. Foto: ClickMedia – Imaginile vorbesc Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp. Conținutul website-ului www.ct100.ro este […]
turisti

V-ar putea interesa și: