Poliția Locală Constanța a declarat război hoților de lalele și spărgătorilor de semințe

Spartul semințelor se pare că a devenit un sport național, consideră Primăria Constanța. Instituția a informat că, în doar trei zile, polițiștii locali au aplicat 9 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 2200 lei pentru aruncarea cojilor de semințe pe domeniul public. De asemenea, toate persoanele surprinse aruncând pe jos cojile au fost puse să curețe mizeria făcută pe trotuare, în parcuri sau la locurile de joacă.

„De lipsă de bun-simț a dat dovadă și o femeie care a fost surprinsă de un echipaj de poliție locală în timp ce scotea din casetele florale bulbi de lalele și a rupt mai multe lalele pentru a-și confecționa un buchet.”, mai precizează sursa citată.

Persoana în cauză, depistată de polițiștii locali în zona centrală a Constanței, a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 1500 lei pentru distrugerea spațiului verde.

Această faptă vine la doar câteva zile după ce 4 minori au fost surprinși de agentul de pază în parcul din Tomis II în timp ce smulgeau lalele. Au lăsat sacul și au fugit la vederea paznicului, astfel că prejudiciul a fost recuperat (30 de bulbi de lalele).

Articol similar: O creștină și-a făcut cruce și a furat cea mai frumoasă floare din grădina Baroului Constanța. Ați văzut-o?

Zen Residence
energia residenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Mesaje sfâșietoare la moartea doctoriței Loredana Chircu. „Lucrurile se vor aranja cumva, aici, pe Pământ... dar tu vei fi de neînlocuit, cu candoarea ta, cu bunătatea de o anume culoare”

Mon Apr 26 , 2021
Moartea Loredanei Chircu, doctorița care a fost găsită fără suflare în camera de gardă de la spitalul Heka, unde lucra, i-a șocat pe cei care o cunoșteau. Mulți dintre ei au ținut să lase, în mediul online, mesaje de adio. Sper sa fii linistita, in Lumina Divina …Imi pare bine […]
chircu loredana