Poliția Locală Constanța a făcut o captură record de droguri

Pe intreaga perioadă a minivacantei, polițiștii locali din Constanța au desfășurat activități specifice pentru fluidizarea traficului, menținerea ordinii si liniștii publice, menținerea curăteniei orașului, dar si pe celelalte paliere stabilite de legislatia în vigoare pe toată raza municipiului Constanta, cât și în stațiunea Mamaia.

Cu această ocazie au fost intensificate și activitățile pe linia consumului și traficului de substanțe interzise.

„Astfel polițistii locali din cadrul Serviciului de intervenții au depistat 12 persoane, cetățeni români și străini, ce dețineau asupra lor, atât pentru consumul propriu cât și pentru efectuarea, fără drept, de operațiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive/psihotrope din categoria drogurilor de risc și mare risc, 10 pastile de diferite culori, 27 pliculețe/pachete ce conțineau o substanță sub formă de pulbere albă, 12 pliculețe/pachete ce conțineau o substanță sub formă de cristale, 2 pachete ce conțineau o materie vegetală, uscată, mărunțită, de culoare verzuie, 10 g de ciuperci, 3 g pulbere de amfetamină și cofeină, 3 g pulbere MDMA, 100 de capsule având în conținut diferite substanțe (2C-I, methoxetamine, 2C-B), 3 g pulbere de ketamina, 2 g rezina de canabis și 10 g de canabis.”, a transmis Primăria Constanța.

Persoanele depistate au fost conduse la sediul Direcției generale poliția locală Constanța pentru  întocmirea documentației specifice, ce a fost predată, împreună cu acestea și bunurile indisponibilizate, pe baza de proces verbal, lucrătorilor din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, în vederea continuării cercetărilor.

De asemenea, în aceeași perioadă a fost depistată și o persoană, cetățean străin, în timp ce deținea, în vederea comercializării, tuburi de N2O, fapt pentru care împotriva sa au fost dispuse atât măsura sancționării contravenționale pentru nerespectarea prevederilor HCL nr. 261/2023, cât și măsura complementară de confiscare a unui număr total de 50 tuburi N2O, având gramaje diferite.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Primăria Constanța sparge pușculița pentru zilele orașului, care sunt organizate cu puțin timp înainte de alegeri

vin mai 10 , 2024
Nici dacă ar fi vrut nu s-ar fi brodit atât de bine pentru administrația PNL care conduce Primăria Constanța. Devansarea alegerilor locale pe data de 9 iunie dă posibilitatea primăriei să organizeze evenimente ample de Ziua Constanței, sărbătorită în data de 21 mai, de Sfinții Împărați Constantin și Elena, patronii […]
salarii-primaria-constanta

V-ar putea interesa și: