Poliția Locală Constanța a luat la puricat zona Tomis Nord

politia locala constanta tomis nord
Polițiști locali au verificat modul cum se face comerț în piețe

În data de 10 mai 2019, polițiștii locali din Constanța au desfășurat o acțiune tematică, în intervalul orar, 10.00-16.00 în zone de interes public din municipiul Constanta: Tomis 3, Tic -Tac, Cireșica, Badea Cârțan.

Cu această ocazie, au condus la sediul unității de politie locala 11 persoane și au constatat 16 abateri de la normele legale in Piața Tomis 3, aplicând sancțiuni contravenționale după cum urmează: 8 amenzi contravenționale pentru acte de comerț stradal neautorizat, 4 amenzi pentru nerespectarea normelor privind circulația pe drumurile publice in zone in care oprirea este interzisă, 2 amenzi pentru refuz de legitimare, 1 amenda pentru apelare la mila publicului și 1 amenda pentru tulburarea ordinii și liniștii publice.
Cuantumul total al celor 16 sancțiuni contravenționale care au fost constatate în cadrul acțiunii tematice derulate pe linia menținerii ordinii și liniștii publice a fost de 5760 lei.

„De asemenea, au fost verificați 12 operatori economici care își desfășoară activitatea comerciala de alimentație publica tip bar/ restaurant in tronsonul Brotacei- Ciresica -Badea Cârțan din cartierul constănțean Tomis Nord.
Activități similare se vor derula zilnic, iar scopul instituției noastre nu este acela de a-i amenda pe cetățeni sau de a-i împiedica să desfășoare anumite activități în limite legale, ci acela de a crea un climat de ordine și siguranță publică în municipiul Constanța.”, a precizat Valentina Chiriță, purtătorul de cuvânt al Poliției Locale Constanța.

Reamintim numerele de telefon la puteți suna pentru a semnala situații din sfera competență a Poliției Locale sunt: 0241484205 – Dispecerat sau 0799/606142(WhatsApp).


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

A ajuns după gratii după ce a condus fără permis și sub influența băuturilor alcoolice

sâm mai 11 , 2019
Un tânăr a ajuns după gratii după ce a condus fără permis și sub influența băuturilor alcoolice. La data de 10 mai a.c., polițiști de investigații criminale din cadrul IPJ Constanța au identificat un tânăr, în vârstă de 20 de ani, din municipiul Brăila, pe numele căruia Judecătoria Făurei a […]

V-ar putea interesa și: