Poliția Locală Constanța a pus gând rău unei bare de bătut covoare

Poliția Locală Constanța somează niște constănțeni să desființeze bara de bătut covoare, care este acolo de 50 de ani.

Asociația de Proprietari Bloc 13 A, de pe aleea Lotus nr 3, în zona Tomis Nord, a primit o notificare semnată de nu mai puțin de patru persoane: directorul general al Poliției Locale Constanța, Ionuț Dumitru, directorul general adjunct, Șerban Toader, un șef serviciu și un polițist local.

Aceștia somează asociația să desființeze, în termen de 48 de ore, „gardul montat pe domeniul public – spațiu verde, dispozitivul de bătut covoare deteriorat și magazia din spatele blocului 13A de pe Aleea Lotus nr. 3”.

Dacă nu o va face în 48 de ore, asociația va primi o amendă cuprinsă între 1.000 și 2.500 de lei. De asemenea, dacă nu va curăța terenul, va mai primi o amendă cuprinsă între 500 și 2.500 de lei.

Un locuitor ne-a spus că bara este acolo de circa 50 de ani, iar magazia pur și simplu nu există.

„Cu aceste aspecte se ocupă poliția locală. Bara si acel gard aveau peste 50 de ani. Nu a fost nicio problema. Acum brusc a fost primită aceasta sesizare. Aceasta instituție chiar nu își are rostul dacp au ajuns dea amenzi pentru asemenea aspecte. Nu există nicio magazie. A fost ceva acolo, poate acum mai bine de 10 ani. Bara și acel gard plin de verdeață sunt de când a fost construit blocul.”, ne-a scris constănțeanul.


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Au reapărut cocorii în Constanța

mar aug. 8 , 2023
Au reapărut cocorii în județul Constanța. Un cititor de-al nostru a surprins pe 8 august un stol și ne-a trimis câteva imagini. Scuzați calitatea imaginilor, sunt filmate din mașină de către un pasager. Merită semnalată însă prezența lor, după ce dispăruseră mulți ani. Cocoroii au fost reîntâlniți în Delta Dunării […]

V-ar putea interesa și: