Poliția Locală Constanța, o lună de controale printre vânzătorii de țigări fără timbru

Polițiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Constanța au acționat în perioada 01.03.2019-29.03.2019, în proximitatea zonelor publice din perimetrul adiacent piețelor agroalimentare Grivița, Tomis 3 și Eden din municipiul Constanța, pe linia prevenirii și depistării comercializării de produse din tutun fără timbru legal.

În timpul verificărilor efectuate polițiștii locali au legitimat 38 persoane despre care existau indicii temeinice că ar comercializa ilicit țigări netimbrate, susceptibile a fi produse de contrabandă și care necesita plasarea sub regim vamal.Oamenii legii au ridicat în vederea confiscării 463 pachete cu țigarete fără timbru accizabil și au amendat 26 de persoane pentru acte de comerț ilicit cu mărfuri fără documente de proveniență.

În total s-au aplicat 52 de sancțiuni contravenționale în valoare de 26 .000 lei, în conformitate cu prevederile Legii 12/1990-privind protejarea populației împotriva unor activități ilicite.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Avarie a CET, RADET anunță că nu mai poate furniza apă caldă și căldură

lun apr. 1 , 2019
RADET Constanța anunță că nu mai poate furniza apă caldă și căldură pentru o parte din oraș, în urma unei avarii a CET Palas. Electrocentrale Constanta SA a intrerupt, pe 1 aprilie, furnizarea pe reteaua care alimenteaza cu energie termica primara punctele termice nr. 86, 160, 247. In consecinta, s-au […]
electrocentrale sa cet palas

V-ar putea interesa și: