Poliția Locală Constanța răspunde și la un număr scurt de telefon: 0341/922

telefon politia locala constanta

Primăria Municipiului Constanța, prin Direcția Generală Poliția Locală (DGPL), anunță că, pentru o mai bună operativitate și promptitudine în preluarea solicitărilor transmise telefonic la dispeceratul Poliției Locale, începând cu data de 01 iulie 2021 va fi înființată o nouă linie telefonică complementară celei existente.

Dispeceratul DGPL are program permanent și răspunde solicitărilor dumneavoastră atât la numărul de telefon 0241/484205, cât și la numărul scurt nou înființat – 0341/922.

„Pentru că numărul solicitărilor telefonice este mare, apelul dumneavoastră va fi întâmpinat de un robot, care vă roagă să vă păstrați prioritatea în preluarea apelului, iar dacă timpul nu vă permite acest lucru aveți posibilitatea să ne transmiteți solicitările în scris pe adresa de email politia.locala@primaria-constanta.ro.”, au anunțat reprezentanții primăriei. 


Zen ResidenceOne thought on “Poliția Locală Constanța răspunde și la un număr scurt de telefon: 0341/922

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Varză a la Cluj servită de Primăria Constanța

Wed Jun 30 , 2021
Când mergi în Cluj, trebuie să mănânci o porție de varză a la Cluj. Măcar că poartă numele județului în denumire. Este însă cel mai bun lucru pe care îl poți face acolo? Cu siguranță nu. Astăzi, autoritățile din Constanța ne-au servit o porție de varză a la Cluj. Primarul […]